Bij s.v. Halley vinden we een veilige omgeving belangrijk. Iedereen moet zich thuis kunnen voelen, zodat we allemaal plezier aan volleybal beleven. Helaas kunnen ongewenste omgangsvormen altijd voorkomen. Je kunt dan denken aan discriminatie, pestgedrag, (seksuele) intimidatie, fysiek geweld en andere vormen van agressie.

Zijn er zaken, die je niet kwijt kunt bij het team, je coach of bij je directe omgeving? Je kunt ze altijd kwijt bij onze vertrouwenspersoon. Wat jij vertelt blijft tussen jullie. Eventuele vervolgstappen gaan dus altijd in overleg met jou.

Marissa Welling is onze vertrouwenspersoon. Mail haar via vertrouwenspersoon@sv-halley.nl.

“Beste s.v. Halley leden, trainers, vrijwilligers en andere betrokkenen,

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor in de rol van vertrouwenscontactpersoon. Ik ben Marissa Welling en momenteel woonachtig in Arnhem. Lange tijd heb ik bij s.v. Halley met veel plezier gespeeld, maar ben inmiddels zelf niet meer actief lid.

Een tijd geleden ben ik gevraagd om vertrouwenscontactpersoon te zijn voor de vereniging. Dat houdt in dat jullie met allerlei zaken omtrent grensoverschrijdend gedrag bij mij terecht kunnen. Wat grensoverschrijdend gedrag is, bepaal jijzelf. Jij bepaalt wanneer gedrag een grens overgaat. Ervaar je zelf grensoverschrijdend gedrag of zie je het bij een ander gebeuren, houd het dan niet voor jezelf, maar bespreek het. Samen zullen we kijken welke vervolgstappen er gezet kunnen worden om een zo veilig en plezierig mogelijk sportklimaat te waarborgen binnen s.v. Halley.

Schroom dus niet om contact met mij op te nemen via de mail, zodat we een afspraak kunnen inplannen voor een telefonisch of fysiek gesprek. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met je op te nemen.”

Je kunt ook altijd terecht op: https://www.speakupfeedback.eu/web/vertrouwenspuntsport/nl/select_language/766 of https://chatmetfiersport.fiernl/. Op ma t/m vr van 16.00 tot 6.00 uur en op za/zo/feestdag van 20.00 tot 6.00 uur.