Bij s.v. Halley vinden we een veilige omgeving belangrijk. Iedereen moet zich thuis kunnen voelen, zodat we allemaal plezier aan volleybal beleven. Helaas kunnen ongewenste omgangsvormen altijd voorkomen. Je kunt dan denken aan discriminatie, pestgedrag, (seksuele) intimidatie, fysiek geweld en andere vormen van agressie.

Zijn er zaken, die je niet kwijt kunt bij het team, je coach of bij je directe omgeving? Je kunt ze altijd kwijt bij onze vertrouwenspersoon. Wat jij vertelt blijft tussen jullie. Eventuele vervolgstappen gaan dus altijd in overleg met jou.

Marissa Welling is onze vertrouwenspersoon. Mail haar via vertrouwenspersoon@sv-halley.nl.

“Hallo s.v. Halley leden,

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor in de rol van vertrouwenscontact-persoon. Ik ben Marissa Welling, 27 jaar en momenteel woonachtig in Arnhem. Nadat ik mijn studie Psychologie in Nijmegen ruim 2 jaar geleden heb afgerond, ben ik werkzaam als psycholoog. Momenteel doe ik dat in de verslavingszorg.

Al enige tijd ben ik niet meer betrokken bij s.v. Halley, maar ik heb er ongeveer 12 jaar zelf gespeeld en training gegeven aan de jongste talenten van de vereniging. In mijn vrije tijd heeft het volleybal plaatsgemaakt voor een racefiets en de sporthal voor de sportschool. Toch krijg ik elke keer een beetje heimwee wanneer ik mensen zie volleyballen of hierover berichten lees, dus wie weet ooit…

Mocht je ergens mee zitten, je hebt een vraag of je wil ergens advies over, schroom dan niet om contact met mij op te nemen . Ik help je graag!”